Nagy iskolaválasztó

Április 20-án és 21-én beiratkozás lesz a 2023-24-es tanévre.

Tanórán járt csütörtökön a Győr+ Média az adyvárosi Fekete Iskolában. Abban az intézményben, ami az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment át. Az egykori, kissé lesajnált, lakótelepi suliból mára egy igazi 21. századi, modern oktatási intézmény lett, ahol készülnek a beiratkozásra. Az igazgató néhány gyakorlati jó tanácsot is adott a szülőknek.

„Szerencsére egyre többen használják az online jelentkezést, április 5-től indult el az a felület, ahol el lehet indítani a beiratkozás folyamatát. Az online csekkolás után kötelező, de sokkal gyorsabb a személyes ügyintézés április 20-án és 21-én, reggel 8 és este 19 óra között” – mondta Németh Péter.

Az igazgató természetesen büszkén beszélt haza és ajánlotta a gyerekek figyelmébe a Feketét. Németh Péter kiemelte, náluk a diák van a középpontban és persze a szakmaiság, mindez azonban úgy, hogy közben a gyerek mosolyog, és jól érzi magát az iskolában. „Többféle pedagógiai programunk van, kiváló tanáraink vannak, sok-sok tanórán kívüli foglalkozást tartunk, emelt szintű a nyelvoktatásunk, teljesen megújult az épületünk, szép tanuszodánk működik, de mégis a legfontosabb, hogy nálunk a gyerek van a középpontban, az a legfontosabb, hogy ő mosolyogjon, jól érezze magát az iskolában” – tette hozzá a Győri fekete István Általános Iskola direktora.

Teljes cikk a Győr+ Médiában: https://www.gyorplusz.hu/gyor/nagy-iskolavalaszto-jovo-heten-beiratkozas/

 

Legfrissebb híreink

Kategóriák

Továbbiak

Tanuló

Sportolás

Év tapasztalat

Szakkörök

Kapcsolat

Cím: 9023 Győr, Kodály Z. út 31.

Telefon: (06 96) 516-050

E-mail: vuksuli@vuksuli.edu.hu

OM: 202956

Adatkezelési nyilatkozat

Weboldalunk semmilyen felhasználói adatot nem gyűjt és nem tárol!