Készülünk az új tanévre

Felkészülés az új tanévre

Üres a folyosó és a nemrég teljesen felújított tanuszoda is le van eresztve. Dübörög a nyári szünet az adyvárosi Fekete István Általános Iskolában. Tisztító festés és takarítás zajlik ezekben a napokban, így készülnek a remélhetőleg jelenléti oktatásra.

„Amikor elbúcsúztam a diákjainktól, akkor tartalmas és tevékeny nyarat kívántam nekik, amit komolyan is gondoltam, mert nagyon fontos, hogy valóban kipihenjék magukat a nyáron, a pedagógus kollégák azonban már gőzerővel készülnek az új tanévre, hiszen megjelent a tanév rendje, ez alapján az én fejemben is összeállt, mit szeretnék megvalósítani” – mondta Németh Péter.

Mint a többi győri oktatási intézményben, itt is jelenlétben tanítanának szeptember elsejétől, de mindenre fel vannak készülve. A korábbi Covidos időszak miatt nagyon fejlődtek a digitális kompetenciák a Feketében, vagyis akkor sincs nagy gond, ha egyik napról a másikra, online oktatásra kell átállni.

„Az iskolában most tisztasági festés és takarítás zajlik, ahol kell nyílászárókat is cserélünk, hiába újult meg szinte teljesen az épület, ezeket az apró-cseprő dolgokat is rendbe kell tenni, hogy otthonos közeg fogadja majd a gyerekeket szeptemberben, amikor jelenléti oktatásra készülünk, de természetesen nem esünk kétségbe akkor sem, ha digitális tanrendre kell átállnunk, kompetenciáink annyit fejlődtek a Covid hullámok idején, hogy képesek vagyunk egyik napról a másikra váltani” – fogalmazott a Fekete István Iskola igazgatója.

Tovább a teljes cikk megtekintéséhez (gyorplusz.hu)

Videó megtekintése

Legfrissebb híreink

Kategóriák

Továbbiak

Tanuló

Sportolás

Év tapasztalat

Szakkörök

Kapcsolat

Cím: 9023 Győr, Kodály Z. út 31.

Telefon: (06 96) 516-050

E-mail: vuksuli@vuksuli.edu.hu

OM: 202956

Adatkezelési nyilatkozat

Weboldalunk semmilyen felhasználói adatot nem gyűjt és nem tárol!