Audi önkéntes nap

AZ AUDI SEGÍT – önkéntes nap iskolánkban

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

2019. szeptember 13-án nagyszabású felújítási munkák folytak iskolánkban az Audi Hungária anyagi támogatásával és önkénteseinek aktív részvételével.

Nagy örömmel számolunk be róla, hogy a munkálatok meghaladták az előre tervezetteket, az Audis kollégák segítőkészsége és lelkesedése felülmúlta a várakozásainkat.

Az iskolában több helyszínen történt felújítás, kültéren és beltéren egyaránt.

Az udvaron új kézilabdahálók, strandröplabdaháló és – a résztvevők extra felajánlásaként – kosárlabda palánk került felszerelésre, a tartóoszlopok festése is megtörtént, friss homokot terítettek el a távolugró gödörben és a strandröplabda pályára. A pihenőpadok törött léceit újakra cserélték, a filagória alatt található padokat újrafestették, az épület előtt pedig új virágoskertet alakítottak ki, melyben tavaszi virágok fognak nyílni.

Az épületben – a korábbi beázások helyén – lépcsőházat, folyosókat, öltözőket festettek újra és a két nemrég kialakított közösségi terem frissítő festése is megtörtént. Új burkolat került két folyosónkra is a „B” épületben.

A környezetvédelem jegyében szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas szemeteseket helyeztünk ki és új növények kerültek a folyosókra.

Egyben köszönetet mondunk az 5. a osztályból azoknak a szülőknek, akik kifestették a testnevelők tanári szobáját, illetve azoknak a szülőknek, akik munkájukkal hozzájárultak ezen a napon a program megvalósításához.

Köszönjük a szülőknek és kollégáknak a sok-sok süteményt, amivel az Audi Hungária önkénteseit megvendégelhettük.

A felújítások sokat javítottak az iskola tereinek megjelenésén, vigyázzunk rá együtt!

A „Muszáj” Egyesület szervezésében alsó tagozatos osztályok vettek részt interaktív foglalkozáson, melyeken  a környezettudatos magatartással ismerkedtek.

Ezúton is köszönjük az Audi Hungária és az önkéntesek, valamint a szülők segítségét!

Legfrissebb híreink

Kategóriák

Továbbiak

Tanuló

Sportolás

Év tapasztalat

Szakkörök

Kapcsolat

Cím: 9023 Győr, Kodály Z. út 31.

Telefon: (06 96) 516-050

E-mail: vuksuli@vuksuli.edu.hu

OM: 202956

Adatkezelési nyilatkozat

Weboldalunk semmilyen felhasználói adatot nem gyűjt és nem tárol!