• Telefon : +36 96/516-050
  • Cím : 9023 Győr, Kodály Zoltán u. 31.
  • Email : vuksuli@vuksuli.edu.hu
  • OM : 202956
logo image
post image

Szabályok

Az intézmény látogatásával kapcsolatos szabályok

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2020. augusztus 19-én kiadott Intézkedési terve alapján az alábbi helyi szabályok lépnek életbe az intézmény látogatásával kapcsolatban 2020. szeptember 1-től:

- Az intézményt kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja.

- A szülő köteles az osztályfőnököt telefonon vagy emailben haladéktalanul értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van.

- Bármilyen betegség után csak orvosi igazolással lehet az iskolát látogatni.

- Az a tanuló, aki a vírusfertőzés szempontjából veszélyeztetett csoportba tartozik tartós betegsége miatt, erről orvosi igazolással rendelkezik, és azt bemutatja, esetleges hiányzását igazolt hiányzásnak kell tekinteni.

-  Igazolt hiányzásnak tekintendő továbbá, ha a gyermek, a tanuló hatósági karanténba kerül a részére előírt karantén időszakára.

- Szülők az iskola épületébe nem léphetnek be! Gyermekeikre a portán való belépés után a pedagógusok felügyelnek.

- Kérjük, hogy indokolt esetben a telefonos vagy az elektronikus ügyintézést (KRÉTA, elektronikus levelezés) vegyék igénybe!

- Kérjük a szülőket, hogy szájat és orrot eltakaró maszkban lépjenek be az iskolába, amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen!

- Reggel a felsősök a főbejáratnál, az alsósok a hátsó bejáratnál gyülekeznek. Kérjük, hogy gyermeküket csak a hátsó nagykapuig kísérjék!

- Kérjük Önöket, hogy felső tagozatos gyermekeik részére szájat és orrot eltakaró maszkról lehetőség szerint gondoskodni szíveskedjenek!

- A felsős tanulók -a tantermek, ebédlő kivételével- azon közösségi terekben, ahol nem megoldható a 1,5 méteres távolságtartás, lehetőség szerint maszkban közlekedjenek!

- Az osztályfőnökök az első napon részletesen tájékoztatják a tanulókat a szabályokról.

Amennyiben a vírushelyzet megkívánja, illetve jogszabályi kötelezettség előírja, a fenti helyi szabályok változhatnak!

Együttműködésüket megköszönve a Fekete István Általános Iskola közössége nevében:                                                                    az iskola vezetése