• Telefon : +36 96/516-050
  • Cím : 9023 Győr, Kodály Zoltán u. 31.
  • Email : vuksuli@vuksuli.sulinet.hu
  • OM : 202956
logo image
post image

Köszönet

Köszönet

1. a osztály - Lombgyűjtés az iskolaudvaron

„A tavaszi szünet előtti szerda délután nagy lelkesedéssel és munkakedvvel álltunk neki az iskolaudvar megtisztításának.

A munka közben a felnőtteknek azért jutott ideje egy kis beszélgetésre és ismerkedésre is, a gyerekeknek és a testvéreiknek egy nagy közös játékra, így mindenki fáradtan, de elégedetten mehetett haza.

Az udvarnak sajnos csak egy kisebb részét tudtuk ez idő alatt megtisztítani, így nagyon örülnénk, ha más osztályok is tudnák folytatni a megkezdett munkát.”

Mikhelyné Éva, szülő


A nevelőtestület és a diákok nevében köszönetemet szeretném kifejezni, hogy az 1. a osztály lelkes szülei segítségünkre voltak az iskolaudvar egy részének megtisztításában, hiszen az őszi lombhullás leveleit és a tavaszi gallyazás kisebb – nagyobb ágait az udvari munkásunk, más elfoglaltságai miatt, csak részben tudta eltakarítani.

Köszönöm a résztvevő családoknak, hogy önkéntesen társadalmi felelősséget vállalnak iskolánkért, hiszen minden családnak fontos, hogy gyermekét, gyermekeit biztonságban tudja intézményünkben.

Köszönöm a részvételt a Navratil, Tréger, Mikhely, Huszár, Gede családnak!

Mikhelyné Évának külön szeretném kifejezni köszönetemet a szervezésért, s a sok ötletért, mellyel segíti a munkánkat, s hogy szívügyének tekinti iskolánkat.

Kaszás Lászlóné, intézményvezető